Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

AIKATAULU

 

Yritys- ja yksityistunnit, ota yhteyttä sähköpostitse astangajoogapori@gmail.com  

KATSO TÄSTÄ ASTANGAJOOGA JOKILAAKSON aikataulut HARJAVALLASSA ja HUITTISISSA. 

TUNNIT TAUOLLA 13.4. ASTI COVID19- TILANTEEN TAKIA! 

LIVE- JOOGAOHJAUSTA, JOOGAVIDEOITA JA ÄÄNITTEITÄ FACEBOOKISSA ASTANGAJOOGA ANUJII- RYHMÄSSÄ. RYHMÄ ON MAKSUTON KAUSIJOOGAAJILLE, 10XKORTTILAISILLE. MAHDOLLISUUS MYÖS OSTAA JÄSENYYS RYHMÄÄN 30e/kk. Mikäli et ole facebookissa, myös sähköpostitse videoiden ja äänitteiden jako onnistuu (googledrive). Kysy lisää tai osta jäsenyys: astangajoogapori@gmail.com

KEVÄTKAUSI 20.1.-31.5.2020
Astangajooga Pori

Yhteensä 17vkoa
Ei tunteja 9-19.4. eikä 30.4.-1.5.


TI
16.45- 18.15. Ohjattu jatkotunti
19-20 Ohjattu alkeet (ensikertalaiset voi tulla 18.30. alkaen)

KE
6-8 mysore
16.45.-18.15. mysore-tunti

PE
6-8 Mysore

SU
8-10 Mysore
 
 
TUNNEISTA: 
* Oma harjoitus tunnilla ei ohjausta. Kuuluu kuukausikorttiin sekä kausimaksuun. Muuten 5e.
Tunneilla paikkoja max 10.

AJ= opettajana ANU JALONEN (KPJAYI 1)

INTRO- TUNTI on ensikertalaisille suunnattu tunti, jossa pääset kevyesti kokeilemaan astangajoogan tekniikoita, vinyasaa; liikkeen ja hengityksen yhdistämistä ja tekemään lyhyen alkeisharjoituksen. Tämän jälkeen on hyvä jatkaa alkeiskurssilla ja jatkaa ohjattu alkeet- tunnilla. Ei vaadi minkäänlaista kokemusta joogasta, ja eikä muitakaan vaatimuksia, kaikki ovat tervetulleita.

OHJATTU ALKEET on lyhyempi tunti, jossa teemme seisomasarjan asennot sekä muutamat istuma-asennot ja lyhyet loppuliikkeet. Tämä on suunnattu alkeiskurssin käyneille tai jos sinulle on tullut harjoitukseen taukoa.
**Mikäli et ole käynyt alkeita, tule maanantaina jo klo 18.30. ja käymme harjoituksen perusteita vähän läpi.

OHJATTU JATKOTUNTI on pidempi tunti, missä teemme ykkössarjaa eteenpäin, istuma-asanoita melkein puoleen väliin sarjaa. Opettelemme/harjoittelemme pitkiä loppuliikkeitä vähitellen. Seisoma-asanat, hengitystekniikka onnistuu jo hyvin. Tältä tunnilta siirrytään mysore-harjoitteluun, jos ei jo aiemmin.

OHJATTU YKKÖSSARJA (yoga chikitsa) on KPJAYI:n eli astangainstituutin Sharath Joisin opettama astangajoogan kokonainen ykkössarja (yoga chikitsa), jossa harjoitus lasketaan reippaasti ja tällä tunnilla, ei opeteta uusia asanoita. Voit tulla mukaan vaikket tekisi koko ykkössarjaa, lopetat harjoituksen siihen mihin asti harjoitustasi teet mysore-tunnilla ja voit seurata sivusta loput harjoituksesta. Tunnin päähuomio on vinyasassa, asentoharjoituksen energian nostamisessa ja harjoituksen jatkuvuudessa.

MYSORE-tunnilla harjoitellaan oman hengityksen tahdissa opettajan avustaessa ja opastaessa oppilasta hänen tarpeidensa mukaan. Avustaminen voi olla sanallista tai fyysinen kosketus, jotta oppilas saisi paremman tuntuman siitä, mihin suuntaan asentoa on tarkoitus viedä. Ilmoita opettajalle, mikäli et tahdo fyysistä avustusta tunnilla. Tunnilla jokainen edistyy omassa tahdissaan. Uusia asentoja opetellaan vähitellen yhteisymmärryksessä opettajan kanssa, kun entiset asennot alkavat sujua ja ovat turvallisia sekä selkeitä joogaajalle. Tunnille voivat osallistua kaikentasoiset oppilaat, myös täysin aloittelijat, mikäli he ovat valmiita sitoutumaan harjoitteluun vähintään 3xvkossa.Hinnat:
Ilmoittautuminen koko kaudelle
1xvko 204e (17x)
2xvko 340e (34x)
3xvko 408e (51x)
 
KOKO KAUDELLE Ilmoittautuessa poissaolon sattuessa voit korvata ja saapua muille tunneille kauden aikana. Poissaoloja ei siirretä toiseen kauteen, ainoastaan lääkärintodistuksella. 

10xkortti 125e (voimassa 3kk)
Kuukausikortti 111e (eka kk-kortti 80e)
Kertamaksu 14e
Lisätunti kausijoogaajille 10e

Kaikki hinnat sisältävät alv 10%.
Alennus* 5% :Työttömät (kelan tuella), opiskelijat, eläkeläiset, vanhempainvapaalla olevat.
Maksutavat: tilisiirto, käteinen, Smartum setelit ja mobiilimaksu, Virike-setelit ja -mobiilimaksu, e-passi. Jos tahdot maksaa osissa, tämä onnistuu myös.
 

ILMOITTAUTUMINEN SÄHKÖPOSTITSE koko kaudelle: ASTANGAJOOGAPORI@GMAIL.COM

 
Joogaoppilaat eivät ole vakuutettuja Astangajooga Porin puolesta, vapaa-ajan vakuutus on suositeltava.

Maksuehtoihin kuuluu, ettei kurssi- tai kausimaksuista varaus- tai loppumaksuja palauteta ja ilmoittautumiset ovat sitovia. Vakavan vamman tai tapaturman sattuessa lääkärintodistuksella on mahdollisuus siirtää jo maksetuista tunneista puolet (kausimaksusta) esimerkiksi seuraavalle kaudelle tai loppumaksun kursseista (ei koske varausmaksua) johonkin muuhun tapahtumaan tai kurssiin. 10xkortin voimassaoloaikaa voi pidentää ainoastaan lääkärintodistuksella. Ole yhteydessä, jos olet estynyt osallistumaan ilmoittautumillesi tunneille. 
 
 

 

 

 

Jaa: