Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

AIKATAULU

 

Yritys- ja yksityistunnit, ota yhteyttä sähköpostitse astangajoogapori@gmail.com  

Varaa paikkasi Astangajooga Porin tunneille: www.varaaheti.fi/astangajoogapori 

Ajanvarauksessa tuntien varattavuus on kaksi viikkoa ennakkoon. 

KATSO TÄSTÄ ASTANGAJOOGA JOKILAAKSON aikataulut. 

ASTANGAJOOGA PORI

SYYSKAUSI 9.9.-22.12. yht.15 vkoa

AIKATAULU:

MA
16.45.-18.10. Ohjattu taso 2- tunti AJ

TI
16.45-18.45. Mysore-tunti AJ

KE
6-8 Mysore-tunti AJ
8-10 Oma harjoitus *
16.45.-17.45. Ohjattu taso 1- tunti AJ

TO
16.45.-17.45. Ohjattu taso 1-tunti AJ

PE
6-8 Mysore- tunti AJ
8-9 Ohjattu taso 1-tunti AJ
16.45.-18.15. Ohjattu koko ykkössarja (parittomat vkot) AJ / Mysore- tunti (parilliset viikot)

SU
7-9 Mysore- tunti AJ

 

TUNNEISTA

* Oma harjoitus tunnilla ei ohjausta. Kuuluu kuukausikorttiin, 3kk- korttiin sekä syyskausimaksuun. Muuten 5e.

AJ= opettajana ANU JALONEN (KPJAYI 1)
ER= opettajana ELINA RANTEE

INTRO- TUNTI on ensikertalaisille suunnattu tunti, jossa pääset kevyesti kokeilemaan astangajoogan tekniikoita, vinyasaa; liikkeen ja hengityksen yhdistämistä ja tekemään lyhyen alkeisharjoituksen. Tämän jälkeen on hyvä jatkaa aloitusintensiivillä ja siirtyä ohjatulle tunnille (taso 1). Ei vaadi minkäänlaista kokemusta joogasta, ja eikä muitakaan vaatimuksia, kaikki ovat tervetulleita.

OHJATTU TUNTI TASO 1 (Ohjattu alkeet) on lyhyempi tunti, jossa teemme seisomasarjan asennot sekä muutamat istuma-asennot ja lyhyet loppuliikkeet. Tämä on suunnattu aloitusintensiivin käyneille tai jos sinulle on tullut harjoitukseen taukoa. Edellyttää, että alkeet on käyty.

OHJATTU TUNTI TASO 2 (Ohjattu jatkotunti)on pidempi tunti, missä teemme ykkössarjaa (yoga chikitsa) noin puoliväliin saakka (marichyasanat/navasana). Seisoma-asanat, hengitystekniikka onnistuu jo hyvin. Tältä tunnilta siirrytään mysore-harjoitteluun, jos ei jo aiemmin.

OHJATTU YKKÖSSARJA (yoga chikitsa) on KPJAYI:n eli astangainstituutin Sharath Joisin opettama astangajoogan kokonainen ykkössarja (yoga chikitsa), jossa harjoitus lasketaan reippaasti ja tällä tunnilla, ei opeteta uusia asanoita. Voit tulla mukaan vaikket tekisi koko ykkössarjaa, lopetat harjoituksen siihen mihin asti harjoitustasi teet mysore-tunnilla ja voit seurata sivusta loput harjoituksesta. Tunnin päähuomio on vinyasassa, asentoharjoituksen energian nostamisessa ja harjoituksen jatkuvuudessa.

MYSORE-tunnilla harjoitellaan oman hengityksen tahdissa opettajan avustaessa ja opastaessa oppilasta hänen tarpeidensa mukaan. Avustaminen voi olla sanallista tai fyysinen kosketus, jotta oppilas saisi paremman tuntuman siitä, mihin suuntaan asentoa on tarkoitus viedä. Ilmoita opettajalle, mikäli et tahdo fyysistä avustusta tunnilla. Tunnilla jokainen edistyy omassa tahdissaan. Uusia asentoja opetellaan vähitellen yhteisymmärryksessä opettajan kanssa, kun entiset asennot alkavat sujua ja ovat turvallisia sekä selkeitä joogaajalle. Tunnille voivat osallistua kaikentasoiset oppilaat, myös täysin aloittelijat, mikäli he ovat valmiita sitoutumaan harjoitteluun vähintään 3xvkossa.

 

TUNNEILLE VARATTAVA PAIKKA! Ke, to ja pe- ohjatuille tunneille on minimimäärä, joten odota vahvistusviestiä 3tuntia ennen joogatuntia varmistus, että tunti pidetään!

 

HINNAT:
1xvkotunti SYYSKAUSI 180e **
2xvkotunti SYYSKAUSI 300e **
3xvkotunti SYYSKAUSI 360e **
KOKO KAUDELLE Ilmoittautuessa varataan tunnit ennakkoon tietyiltä tunneilta koko kaudeksi. Poissaolon sattuessa varausjärjestelmän kautta voit peruuttaa paikkasi ja varata korvaustunnit muulta tunnilta kauden aikana. Poissaoloja ei siirretä toiseen kauteen, ainoastaan lääkärintodistuksella.
Ilmoittautuminen syyskaudelle sähköpostitse uuteen sähköpostiosoitteeseen: astangajoogapori@gmail.com.
Ilmoittautumisen yhteydessä varausmaksu 80e, maksuohjeet vahvistussähköpostissa.


KUUKAUSIKORTTI 111e **
3KK- KORTTI 280e **
Rajattomat käynnit yhden ja kolmen kk:n korteissa. Korttien voimassaoloaikaa voi siirtää ainoastaan lääkärintodistuksella rajatun ajan.

10xKORTTI 120e **
Voimassa 3kk ostopäivästä.

KERTAMAKSU 14e (12e**)
LISÄTUNTI kausikävijöille 10e


Kaikki hinnat sisältää alv 10%.
Maksutavat: Käteinen, tilisiirto, Smartum- sekä Virike-setelit sekä -mobiilimaksu/saldo, e-passi


**ALENNUS 5% kausimaksusta ja korteista: opiskelijat, eläkeläiset, hoitovapaalla olevat vanhemmat (kelan tuki), työttömät (kelan päiväraha).
Jos koet, että raha on este osallistumiselle, laita viestiä, niin sovitaan pienistä talkoohommista.

 
Joogaoppilaat eivät ole vakuutettuja Astangajooga Porin puolesta, vapaa-ajan vakuutus on suositeltava.

Maksuehtoihin kuuluu, ettei kurssi- tai kausimaksuista varaus- tai loppumaksuja palauteta ja ilmoittautumiset ovat sitovia. Vakavan vamman tai tapaturman sattuessa lääkärintodistuksella on mahdollisuus siirtää jo maksetuista tunneista puolet (kausimaksusta) esimerkiksi seuraavalle kaudelle tai loppumaksun kursseista (ei koske varausmaksua) johonkin muuhun tapahtumaan tai kurssiin. Ole yhteydessä, jos olet estynyt osallistumaan ilmoittautumillesi tunneille.
 
 
 

JOULUN AJAN ASTANGAT 2019 Astangajooga Pori

23.12. MAANANTAI
16.45-18.30. Mysore- tunti ASTANGAJOOGA PORI
18.45.-20.00 Ohjattu- tunti ASTANGAJOOGA PORI

27.12. PERJANTAI
16.45-17.45. Ohjattu- tunti ASTANGAJOOGA PORI


28.12. LAUANTAI
8-10 Mysore- tunti ASTANGAJOOGA PORI
10-11.15. Ohjattu- tunti ASTANGAJOOGA PORI

Kaikille tunneille (myös Harjavalta&Huittinen) ilmoittautuminen ennakkoon www.varaaheti.fi/astangajoogapori viimeistään 24h ennen ko. tuntia. Tunneilla minimiosallistujamäärät ja tunnin mahdollisesta peruutuksesta tulee sähköposti päivää ennen.

Kertamaksu: 12e (jo kevätkaudelle ilmoittautuneille), muuten 14e.

2xjoulun ajan tuntia: 20e (kevätkaudelle ilmoittautuneille) muuten 25e.

3xjoulun ajan tuntia 30e (kevätkaudelle jo ilmoittautuneille) muuten 36e.

Maksutavat: tilisiirto, käteinen, smartum- setelit ja saldo, Virike- setelit- ja mobiilimaksu sekä e-passi.
 
 
 
 

KEVÄTKAUSI 20.1.-31.5.2020
Astangajooga Pori

Yhteensä 17vkoa
Ei tunteja 15-22.4. eikä 30.4.-6.5.


MA
16.45.-18.45. Mysore
19-20 Ohjattu alkeet / Intro-tunti kuun viimeinen maanantai

TI
16.45- 18.15. Ohjattu jatkotunti
18.30- 19.30. Ohjattu alkeet

KE
6-8 mysore
8-9.30. oma harjoitus
16.45.-18.15. alkeismysore/puolikas ykkönen

TO
16.45-17.45. Ohjattu alkeet

PE
6-8 Mysore
16.45.-18.15. Ohjattu ykkössarja (kerran kuussa)

SU
8-10 Mysore
 
 
TUNNEISTA: 
* Oma harjoitus tunnilla ei ohjausta. Kuuluu kuukausikorttiin, 3kk- korttiin sekä syyskausimaksuun. Muuten 5e.
Tunneilla paikkoja max 10, kausijoogaajille varataan paikat ennakkoon ajanvarauksesta.

AJ= opettajana ANU JALONEN (KPJAYI 1)

INTRO- TUNTI on ensikertalaisille suunnattu tunti, jossa pääset kevyesti kokeilemaan astangajoogan tekniikoita, vinyasaa; liikkeen ja hengityksen yhdistämistä ja tekemään lyhyen alkeisharjoituksen. Tämän jälkeen on hyvä jatkaa alkeiskurssilla ja jatkaa ohjattu alkeet- tunnilla. Ei vaadi minkäänlaista kokemusta joogasta, ja eikä muitakaan vaatimuksia, kaikki ovat tervetulleita.

OHJATTU ALKEET on lyhyempi tunti, jossa teemme seisomasarjan asennot sekä muutamat istuma-asennot ja lyhyet loppuliikkeet. Tämä on suunnattu alkeiskurssin käyneille tai jos sinulle on tullut harjoitukseen taukoa. Edellyttää, että alkeet on käyty.

OHJATTU JATKOTUNTI on pidempi tunti, missä teemme ykkössarjaa eteenpäin, istuma-asanoita melkein puoleen väliin sarjaa. Opettelemme/harjoittelemme pitkiä loppuliikkeitä vähitellen. Seisoma-asanat, hengitystekniikka onnistuu jo hyvin. Tältä tunnilta siirrytään mysore-harjoitteluun, jos ei jo aiemmin.

OHJATTU YKKÖSSARJA (yoga chikitsa) on KPJAYI:n eli astangainstituutin Sharath Joisin opettama astangajoogan kokonainen ykkössarja (yoga chikitsa), jossa harjoitus lasketaan reippaasti ja tällä tunnilla, ei opeteta uusia asanoita. Voit tulla mukaan vaikket tekisi koko ykkössarjaa, lopetat harjoituksen siihen mihin asti harjoitustasi teet mysore-tunnilla ja voit seurata sivusta loput harjoituksesta. Tunnin päähuomio on vinyasassa, asentoharjoituksen energian nostamisessa ja harjoituksen jatkuvuudessa.

MYSORE-tunnilla harjoitellaan oman hengityksen tahdissa opettajan avustaessa ja opastaessa oppilasta hänen tarpeidensa mukaan. Avustaminen voi olla sanallista tai fyysinen kosketus, jotta oppilas saisi paremman tuntuman siitä, mihin suuntaan asentoa on tarkoitus viedä. Ilmoita opettajalle, mikäli et tahdo fyysistä avustusta tunnilla. Tunnilla jokainen edistyy omassa tahdissaan. Uusia asentoja opetellaan vähitellen yhteisymmärryksessä opettajan kanssa, kun entiset asennot alkavat sujua ja ovat turvallisia sekä selkeitä joogaajalle. Tunnille voivat osallistua kaikentasoiset oppilaat, myös täysin aloittelijat, mikäli he ovat valmiita sitoutumaan harjoitteluun vähintään 3xvkossa.Hinnat:
Ilmoittautuminen koko kaudelle
1xvko 204e (17x)
2xvko 340e (34x)
3xvko 408e (51x)

10xkortti 125e (voimassa 3kk)
Kuukausikortti 111e (eka kk-kortti 80e)
Kertamaksu 14e
Lisätunti kausijoogaajille 10e

Kaikki hinnat sisältävät alv 10%.
Alennus* 5% :Työttömät (kelan tuella), opiskelijat, eläkeläiset, vanhempainvapaalla olevat.
Maksutavat: tilisiirto, käteinen, Smartum setelit ja mobiilimaksu, Virike-setelit ja -mobiilimaksu, e-passi. Jos tahdot maksaa osissa, tämä onnistuu myös.
 


ILMOITTAUTUMINEN SÄHKÖPOSTITSE: ASTANGAJOOGAPORI@GMAIL.COM

Kevätkaudelle varausmaksu 80e heti kun ryhmän minimimäärä on saatu kokoon (ilmoitan tästä sähköpostitse). Loppulasku tulee loppuvuodesta sähköpostitse. Ilmoitathan ilmoittautuessa, mikäli olet oikeutettu alennukseen tai et maksa tilisiirrolla.
 
Joogaoppilaat eivät ole vakuutettuja Astangajooga Porin puolesta, vapaa-ajan vakuutus on suositeltava.

Maksuehtoihin kuuluu, ettei kurssi- tai kausimaksuista varaus- tai loppumaksuja palauteta ja ilmoittautumiset ovat sitovia. Vakavan vamman tai tapaturman sattuessa lääkärintodistuksella on mahdollisuus siirtää jo maksetuista tunneista puolet (kausimaksusta) esimerkiksi seuraavalle kaudelle tai loppumaksun kursseista (ei koske varausmaksua) johonkin muuhun tapahtumaan tai kurssiin. Ole yhteydessä, jos olet estynyt osallistumaan ilmoittautumillesi tunneille.
 
 

 

 

 

Jaa: